Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Ograde

Tel/Fax: +387 53 707 276 | Mob: +387 65 548 031 |@ info@alumont.net | Pon - Pet: 8,00 - 18,00 sati | Sub 8,00 - 14,00 sati

Aluminijske ograde i rukohvate odlikuje dobra cijena, dug vijek trajanja, lakoća održavanja, nehrđajuće svojstvo.
Prilagodljive su kako na unutarnjim tako i vanjskim dijelovima objekta. Zbog svoje otpornosti na atmosferski utjecaj. Pogodne su za montažu uz more.

Sistem ELEGANT je sistem profila za ograde.Za ovaj sistem postoje posebni pribori koji omogućuju izradu bilo koje varijante ograda, bilo da se radi o unutrašnjim ili vanjskim ogradama.

Tehničke karakteristike profila iz sistema:
Materijal: AlMgSi0,5 (6060),Zatezna čvrstoća: 215 N/mm2Tvrdoća po Brinelu: 2,75 Kg/dm3, Debljina anodno-oksidnog sloja: 18-23 mikrona, Debljina sloja plastifikacije: 60-80 mikrona

 

DVORIŠNE ALU OGRADE

Prvi dojam o vlasniku objekta, pa čak i prije samog objekta i fasade, ostavljaju dvorišna vrata i ograda domaćinstva. Iako se ovaj sitni detalj mnogima čini nebitnim, skromna, pa čak i neugledna ograda može nagrditi izgled kuće i njene okoline.

Moderne ograde koji ispunjavaju sve standarde sigurnosti i estetske privlačnosti izrađuju se od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata. Dvorišne aluminijske ograde se izrađuju u dvije osnovne varijante, klizne ili zaokretne, te uz ručno pokretanje ili pokretanje elektromotorom na daljinsko upravljanje.

Aluminijska konstrukcija se može kombinirati sa drugim vrstama materijala. Aluminijske ograde su otporne na atmosferske utjecaje, te su idealne za budućnost jer ne traže dodatno periodično održavanje.

 

STUBIŠNE ALU OGRADE

Kod uređenja stubišta vrlo je važno uklopiti ga u cjelokupni prostor, a istovremeno ga učiniti zanimljivim. Stepenice, ograda i rukohvati igraju veliku ulogu u tome da neki interijer učine atraktivnim i elegantnim. Aluminijske stubišne ograde idealne su kako za unutarnje, tako i za vanjske prostore. Također se odlično uklapaju i u poslovne i u stambene objekte.

Dok je prosječna visina ograde u stambenom objektu 90 cm, ograda na balkonu i terasi mora biti visoka 110 cm. ALU stubišne ograde iz naše ponude ispunjavaju sve standarde sigurnosti, ali istovremeno zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijeg kupca po pitanju estetike.

Aluminijski konstrukcijski dijelovi mogu se kombinirati sa drugim materijalima, što ovim stubišnim ogradama daje još jednu prednost, a to je mogućnost različitih oblika i izgleda. Nerijetko se aluminij kombinira sa staklom, što stubištu daje moderan i atraktivan izgled. Osim što su izrađene od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata, ALU stubišne ograde u ponudi naše tvrtke otporne su na sve vremenske utjecaje, što im garantira minimalno održavanje i dugovječnost.

 

View the embedded image gallery online at:
https://alumont.net/alu-sistemi/ograde.html#sigProIda168b2df9d

 

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.